BHV & EHBO bij SOS bedrijfshulpverlening

BHV en EHBO middelen zijn structurele middelen die nodig zijn in het bedrijfsleven. Werkgevers zijn verplicht om het bedrijf te voorzien van voldoende materialen, afhankelijk van de aard van de bedrijfsvoering en het risicoprofiel.

Heeft u deze middelen binnen uw organisatie? Belangrijker nog: is alles up-to-date? Vaak zijn deze middelen niet volledig en dus niet compleet. Denk aan de continuïteit van uw bedrijfshulpverlening!

Hieronder vind u een selectie van ons BHV & EHBO assortiment met informatie en of downloads. Voor alle andere producten en of vragen/mogelijkheden neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen vrijwel alles leveren en wij helpen u graag.

Verbandkoffers

rugtassen

Pleisters

Oogspoeling

Brandwonden

Blusdekens

Handschoenen

PAX

Stop de Bloeding

LifeVac

Laerdal

Ambu

Tourniquet

Overige

Verkoop

Voor al uw BHV en EHBO artikelen kunt u bij ons terecht, wij bieden alle artikelen aan met scherpe prijzen. Wilt u bestellen of vrijblijvend advies voor uw organisatie? Neem gerust contact op met ons per mail of telefoon, tevens kunnen wij ook vrijblijvend op afspraak langskomen.

Service & onderhoud

Service & onderhoud op BHV & EHBO artikelen zoals verbandkoffers en overige artikelen valt ook onder de mogelijkheden. Neem contact met ons op om op maat dit voor u te regelen, wij komen ook graag op afspraak om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 06 – 57 69 23 73.

Contactgegevens

Lemelerberg 123
2905 NK Capelle aan den IJssel

Telefoon: 06 -57 69 23 73

Copyright © 2021 SOSBHV  |  Webdesign: Henk Stuiver