Welkom bij SOS bedrijfshulpverlening

Wij leveren voornamelijk bedrijfshulpverlenende artikelen, denk hierbij aan AED’s, BHV & EHBO materialen. Daarnaast leveren we ook service en onderhoud voor deze artikelen.

Wij denken graag mee over de bedrijfshulpverlening binnen uw bedrijf. Heeft u dit op orde binnen uw organisatie? Zijn alle materialen nog wel aanwezig? Up-to-date zijn met een goede houdbaarheidsdatum en continuïteit is hier een belangrijke factor die vaak vergeten wordt in de praktijk.

Denk hierbij aan uw AED’s, verbandkoffers en eventuele BHV – EHBO gerelateerde materialen. Welke materialen zijn nodig binnen uw bedrijf en hoe zorgt u ervoor dat – in geval van nood – alles prima in orde is en naar behoren werkt.

De praktijk wijst uit dat de benodigde materialen er vaak wel zijn maar niet goed (genoeg) worden onderhouden. Wij geven u graag advies en tevens leveren wij een uitgekiend assortiment aan materialen, afgestemd op wat u nodig heeft niet meer en niet minder.

Het leveren en of onderhouden van deze materialen verzorgen wij graag voor u zodat continuïteit, zekerheid en bovenal veiligheid gewaarborgd is en blijft.

Service en onderhoud is een van onze kwalitatieve opties die wij aanbieden, denk daarnaast aan persoonlijke snelle service, kwaliteit, 24/7 mentaliteit.

We staan we graag voor u klaar.

Ruime keuze AED's

AED’s zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Heeft u een AED of zoekt u er juist een…

Lees hier meer.

BHV & EHBO

BHV en EHBO middelen zijn structurele middelen die nodig zijn in het bedrijfsleven…

Lees hier meer.

Service & onderhoud

AED’s zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Heeft u een AED of zoekt u er juist een…

Lees hier meer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 06 – 57 69 23 73.

Contactgegevens

Lemelerberg 123
2905 NK Capelle aan den IJssel

Telefoon: 06 -57 69 23 73

Copyright © 2021 SOSBHV  |  Webdesign: Henk Stuiver