De juiste AED voor uw bedrijf

AED’s zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Alleen in Nederland al worden jaarlijks zo’n 15.000 mensen getroffen door een hartstilstand. De overlevingskansen nemen echter significant toe wanneer binnen 6 minuten adequaat hulp wordt geboden. De aanwezigheid van een AED op de werkvloer kan hierbij een levensreddende rol spelen.

Hieronder vind u beknopte infosheets en download mogelijkheden;
Handleidingen, gebruikshandleidingen van de meest verkochte AED’s die wij ook aanbieden, staat uw model er niet tussen neem vrijblijvend contact met ons op wij alles leveren:

Bekijk onze modellen
Bekijk onze modellen

ZOLL

Bekijk onze modellen

defibtech

Bekijk onze modellen

cardiac science

Bekijk onze modellen

heartsine

Bekijk onze modellen

lifepak

Bekijk onze modellen

Vakkundig en vrijblijvend advies

Er zijn veel verschillende soorten en merken AED’s beschikbaar. Ieder met hun eigen specifieke kenmerken en specificaties. Zoals het aantal Joule waarmee de AED is uitgerust, hoe lang het duurt voor je een shock kunt toedienen, hoe lang de batterij en elektroden meegaat en eventueel de weersbestendigheid, een hoop verschillen dus welke schaft u aan.

Wij adviseren u graag – geheel vrijblijvend – over alle factoren waar u rekening mee moet houden als u een AED aanschaft zodat u een goede, weloverwogen keuze kunt maken. Laat u vakkundig en geheel vrijblijvend adviseren:

Verkoop

Bent u helemaal klaar voor de aanschaf van uw AED'(s). Wij leveren snel en tegen de juiste prijs. De AED wordt afgeleverd en geïnstalleerd met de juiste uitleg, werking en gebruik van uw apparaat. Neem gerust contact met ons op.

Verhuur voor evenementen

Heeft u een evenement of een andere opdracht en zou u graag tijdelijk AED’s willen huren, wij bieden deze mogelijkheid. Neem voor meer informatie contact met ons op: verhuur@sosbhv.nl

Service & onderhoud

Service & onderhoud op AED’s is een van onze hoofdwerkzaamheden. Persoonlijk vinden wij een service & onderhoud contract van cruciaal belang bij de aanschaf van een AED. In de praktijk zien we nog regelmatig dat AED’s zonder service & onderhoud gewoon weg niet goed of helemaal niet werken. Als u kiest voor service & onderhoud (dit is één keer per jaar) dan komt de AED in onze database en dragen wij zorg voor de juiste controle, onderhoud en werking van uw AED. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lease

Wilt u niet de kosten van een AED aanschaf in één keer dan zijn er bij ons mogelijkheden van periodieke kosten bespreekbaar. Ook een lease constructie is mogelijk dan heeft u maandelijkse kosten in plaats van de aanschafwaarde in één keer. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Copyright © 2021 SOSBHV  |  Webdesign: Henk Stuiver