De juiste AED voor uw bedrijf

AED's zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Alleen in Nederland al worden jaarlijks zo'n 15.000 mensen getroffen door een hartstilstand. De overlevingskansen nemen echter significant toe wanneer binnen 6 minuten adequaat hulp wordt geboden. De aanwezigheid van een AED op de werkvloer kan hierbij een levensreddende rol spelen.

Hieronder vind u beknopte infosheets van de meest verkochte AED's die wij ook aanbieden, staat uw model er niet tussen wij kunnen alles leveren:

Zoll AED PLUS Brochures-affiches Mindray Beneheart D1 Promotiematriaal kalender Cardiac Science Cardiac Science 
Powerheart G5
Zoll AED PLUS Brochures-affiches Mindray Beneheart D1 Promotiematriaal kalender Cardiac Science Cardiac Science 
Powerheart G5

Vakkundig en vrijblijvend advies

Er zijn veel verschillende soorten en merken AED's beschikbaar. Ieder met hun eigen specifieke kenmerken en specificaties. Zoals het aantal Joule waarmee de AED is uitgerust, hoe lang het duurt voor je een shock kunt toedienen, hoe lang de batterij en elektroden meegaat en eventueel de weersbestendigheid, een hoop verschillen dus welke schaft u aan.

Wij adviseren u graag - geheel vrijblijvend - over alle factoren waar u rekening mee moet houden als u een AED aanschaft zodat u een goede, weloverwogen keuze kunt maken. Laat u vakkundig en geheel vrijblijvend adviseren:


Whatsapp 06 -57 69 23 73

Verkoop

Bent u helemaal klaar voor de aanschaf van uw AED'(s). Wij leveren snel en tegen de juiste prijs. De AED wordt afgeleverd en geïnstalleerd met de juiste uitleg, werking en gebruik van uw apparaat. Neem gerust contact met ons op.


Whatsapp 06 -57 69 23 73

Verhuur voor evenementen

Heeft u een evenement of een andere opdracht en zou u graag tijdelijk AED's willen huren, wij bieden deze mogelijkheid. Neem voor meer informatie contact met ons op:


Whatsapp 06 -57 69 23 73

Service & onderhoud

Service & onderhoud op AED's is een van onze hoofdwerkzaamheden. Persoonlijk vinden wij een service & onderhoud contract van cruciaal belang bij de aanschaf van een AED. In de praktijk zien we nog regelmatig dat AED's zonder service & onderhoud gewoon weg niet goed of helemaal niet werken. Als u kiest voor service & onderhoud (dit is één keer per jaar) dan komt de AED in onze database en dragen wij zorg voor de juiste controle, onderhoud en werking van uw AED. Neem voor meer informatie contact met ons op:


Whatsapp 06 -57 69 23 73

Lease

Wilt u niet de kosten van een AED aanschaf in één keer dan zijn er bij ons mogelijkheden van periodieke kosten bespreekbaar. Ook een lease constructie is mogelijk dan heeft u maandelijkse kosten in plaats van de aanschafwaarde in één keer. Neem voor meer informatie contact met ons op:


Whatsapp 06 -57 69 23 73